Oosterblokker - Opmeer - De Weere
06-30877607
info@leevstijl.nl

Werkgever

Leefstijlcoach in bedrijf

Leefstijlcoach in Bedrijf

Voor wie is deze training geschikt?

Soms is het moeilijk om oude patronen rond stress en voeding te doorbreken. Hier ben je echt niet de enige in. Ik kan het werk niet voor je doen, maar kan je wel hulp en begeleiding bieden. Het is fijn als je samen op weg kunt. Als je steun van de groep en van een coach krijgt. Als je een plek hebt waar je je moeilijkheden tijdens het proces kunt bespreken, zodat we er gezamenlijk een oplossing voor kunnen zoeken.

Meedoen omdat…..

  • ….je wilt afvallen en je fitter wilt voelen op een prettige manier. 
  • ….je al begeleiding voor gewichtsbeheersing hebt gehad, maar je bent steeds weer aangekomen.
  • ….je dit patroon nu blijvend wilt beëindigen.
  • ….je beseft dat je veel stress hebt.
  • ….je ook je gedrag en overtuigingen wilt veranderen.
  • ….je een leuke groep zoekt zodat je het samen met anderen kunt doen

Voorafgaand aan de training is er een individuele intake om jouw doel helder te krijgen en te zien of deze training voor jou de beste optie is. We beginnen de training met een wekelijkse bijeenkomst om lekker snel in het proces te komen. Halverwege de training is er een individueel gesprek waarin we jouw individuele vragen en doelen verder uitdiepen. 

*Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je bij de meeste verzekeringen mogelijk een deel van de kosten terugkrijgen van het individuele gesprek.

Informatie

De training bestaat uit 3 individuele gesprekken en 3 workshops met thema’s als o.a.: Werken aan fysieke en mentale energie en persoonlijke vitaliteitsstrategie. Je leert hier alles dat jij nodig hebt om een verantwoord eetpatroon te krijgen en hoe jij kunt omgaan met stress. De training is een combinatie van kennis, coaching, psychologie en voeding.
De groepsbijeenkomsten en individuele gesprekken zullen waarschijnlijk bij jou op het bedrijf zijn waar je werkzaam bent.

Soms heb je meer tijd nodig

Het verschilt hoe diep een probleem rond jouw leefstijl geworteld is. Sommige deelnemers kunnen de nieuwe inzichten meteen toepassen en ervaren direct grote vooruitgang. Bij anderen is het oude patroon hardnekkiger. Je hebt dan meer tijd nodig dan de bijeenkomsten kunnen bieden. Of meer diepgang dan in een groep bereikbaar is, bijvoorbeeld omdat jouw probleem rondomleefstijl eigenlijk een symptoom van iets anders zijn. Vandaar dat sommige deelnemers ervoor kiezen om na de training nog door te gaan met individuele therapie. Hiermee gun je jezelf de ruimte om werkelijk bij de wortel van je probleem te komen en jouw proces af te maken. 

Als je een aanvullende zorgverzekering hebt, kun je bij de meeste verzekeringen mogelijk een deel van de kosten terugkrijgen van individuele therapie.

Liever een volledig individueel traject volgen? Vraag naar de mogelijkheden. info@leevstijl.nl of 06-30877607